Dogodki in obvestila

Psihosocialna podpora ob koronavirusu in delavnica Poslovni bonton

06.05.2020

 

Spoštovani,

 

 

posredujemo vam informacijo v zvezi z iniciativo Psihosocialna podpora ob koronavirusu. Člani iniciative, diplomanti psihologije na ljubljanski in mariborski univerzi, so pripravili Facebook stran “Psihosocialna podpora ob koronavirusu”, kjer objavljajo prispevke, ki so povezani s posledicami koronavirusa, nudijo pa tudi možnost enkratnega, do 45 minutnega psihološkega posveta. 

 

 

Pogovor je namenjen primarno študentski populaciji, na voljo pa so tudi vsem tistim, ki so zaradi trenutne situacije zašli v psihološko, socialno, ekonomsko ali drugačno stisko. Pogovor, poleg zagotavljanja podpore, varnosti in reorganizacije življenja, zagotavlja tudi informacije in preusmeritve na ustrezne vire pomoči. Uporabniki se lahko na pogovor prijavijo preko obrazca na povezavi. Nudijo tudi možnost psihološkega posveta v angleščini, na katerega se lahko prijavijo tuji študenti preko obrazca v angleškem jeziku.

 

 

Hkrati bi vas želeli tudi obvestiti, da Karierni Centri Univerze v Ljubljani v ponedeljek, 25. 5. 2020, organizirajo spletno delavnico Poslovni bonton (Business Etiquette). Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. Več informacij najdete tukaj (KLIKNI!) in na naši spletni strani www.uni-lj.si/study/news/business-etiquette.

 

 

Poslano:

-       Kontaktnim osebam za tuje študente, vpisane v študijske programe

 

 

S spoštovanjem,

 

Univerza v Ljubljani

Katja Cerar
Vodja službe na univerzi VII/2 (I) – za področje internacionalizacije / Head of Office

Kabinet rektorja / International relations department

Univerza v Ljubljani / University of Ljubljana

Kongresni trg 12, SI-1000 Ljubljana, Slovenija / Slovenia
T.: +386 1 2418 576, M.: +386 30 602 865
Katja.Cerar@uni-lj.siwww.uni-lj.si