Dogodki in obvestila

Novice projekta SMARTSEA

11.05.2020

 

Smartsea (Transparent) Vabimo vas k branju prve številke novic projekta  Surveying & MARiTime Internet of thingS EducAtion (SMARTSEA)

Namen projekta je razvoj naprednega interaktivnega MSc študijskega programa, ki bo  je ki bo udeležence opremil z znanji in veščinami, potrebnimi za delo v naraščajoči industirji "pametnega pomorskega nadzorništva".  

 

Program bo oblikovan tako, da bo spodbujal občutek za podjetništvo in samoiniciativo, ter s tem povezanih kompetenc. Upošteval bo merila za kreditno vrednotenje študijskih programov po ECTS, ki omogoča priznavanje izobraževanja znotraj Evropske unije.     

 

Učni načrt bo obsegal interaktivne metode poučevanja, ki jih bodo izvajali mednarodni akademski strokovnjaki iz organizacij s področja pomorstva, kar bo študentom nudilo trdno podlago za začetek plodne kariere v razvijajoči se panogi.     

 

Izobraževanje bo trajalo 8 mesecev, in mesec pridobivanja praktičnih izkušenj. Da bi se lahko čim bolje seznanili z opremo v laboratorijih, bosta v času študija izvedeni tudi dve izmenjavi študentov in osebja dveh univerz. 

 

SMARTSEA