Fakulteta za pomorstvo in promet
open sidebar

Dogodki in obvestila

Obvestilo za visokošolske učitelje in sodelavce: Jesensko izpitno obdobje 2019/2020 (17.08.2020 - 11.09.2020)

05.08.2020

 

Spoštovane sodelavke in sodelavci,

 

 

v jesenskem roku boste dosegli predvidljivejšo izvedbo izpitov glede na trenutno stopnjo ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19, če jih izvedete na daljavo v skladu z Usmeritvami UL za preverjanje znanja in izvajanje izpitov na daljavo in po protokolih, ki ste jih za izvajanje izpitov že prejeli iz referata: A, B, C.

 

Kdor hoče kljub temu izpite izvesti v živo, naj v referat sporoči število obveščenih študentov, na podoben način, kot smo ga že opredelili: sam od študentov dobi e-mail z izjavo, da v zadnjih 14 dneh niso imeli znakov bolezni, bili v tesnem stiku z okuženimi, se pozanima za zaščitno opremo, poskrbi za varen razmik ter o opravljenem izpitu obvesti referat.

 

Študentje so ponovno naprošeni, da se z vprašanji v zvezi z izvedbo po potrebi obrnejo na nosilca oz. izvajalca predmeta, pri katerem želijo opraviti preostale študijske obveznosti.

 

Če bo obveljala trenutna stopnja ukrepov, bomo študijsko leto začeli s 1. letniki 1. oktobra s sprejemom brucev, z vsemi pa 5. oktobra v hibridni obliki, to je na fakulteti v živo in hkrati na daljavo. Podrobnosti o urniku in upoštevanju stopenj zaostritev na 2. Pedagoški tržnici 19. avgusta ob 11:00 v 205 in v ustreznih obvestilih do konca meseca avgusta.

 

Prodekan za študijske zadeve

doc. dr. Franc Dimc

 

  • ON-LINE izpiti (zgolj vnos v koledar) 15. jun
  • Novost: ON-LINE izpiti (VIS - elektronski naslovi prijavljenih kandidatov k posameznemu izpitu) 15. jun
  • ODLOK O ODREJANJU IN IZVAJANJU UKREPOV ZA PREPREČITEV ŠIRJENJA NALEZLJIVE BOLEZNI COVID-19 NA MEJNIH PREHODIH 5. jun