Dogodki in obvestila

Povabilo k vpisu v Erasmus+ podiplomski program

17.05.2021

 

Vabimo vas k vpisu v nov mednarodni, v Grčiji akreditiran podiplomski študijski program  “Smart Maritime & Surveying Systems”.

 

IoT (Internet of things) ladjarjem omogoča povezati vsa plovila na eni platformi, s tem pa tudi hitrejšo in bolj pregledno izmenjavo podatkov v poslovnem sistemu. Taka izmenjava podatkov poveča učinkovitost, preglednost in varnost, zmanjša pa tveganja, stroške in negativen vpliv na okolje. 

 

Obseg pomorskega prometa je v zadjem letu naraščal še hitreje. Velika podjetja vlagajo precejšna sredstva v razvoj in spodbujanje uporabe pametnih tehnologij, a so pri tem naletela na težavo - pomanjkanje usposobljenih inženirjev.

 

Podiplomski študijski program “Smart Maritime & Surveying Systems” odgovarja na te, in še mnoge druge nove izzive v pomorstvu. Po zaključku bodo študenti opremljeni s potrebnimi veščinami in znanjem za delo na področju pametnih tehnologij v pomorstvu.

 

Vidite nadaljevanje svoje študijske poti na tem področju? Prijave za študijsko leto 2021–2022 so odprte. Za prijavo je potrebno izpolniti preprost spletni obrazec.

 

prijave

 

Predstavitev programa

 

eu founded