Dogodki in obvestila

Sodelujte v mednarodni raziskavi CAMPUS INTERNATIONAL 2022

19.10.2022

 

Web_forLightBackgroundVabimo vas k sodelovanju v mednarodni raziskavi Campus International 2022.

 

Raziskava ugotavlja, kako študij vpliva na osebnostni razvoj študentov, tudi iz vidika mednarodne izkušnje. Sodelujete lahko vsi študentje, ne glede na to, ali se zanimate za mobilnost ali ne – dejansko študija potrebuje mnenje vseh!

 

Sodelovanje je enostavno, potrebna je le registracija preko te povezave. Po zaključku zbiranja registracij, boste prejeli dva vprašalnika. In to je vse. Če bi vas zanimali tudi rezultati, jih boste lahko prejeli.

 

Ppodatki bodo obdelani popolnoma anonimno. Sodelovanje je prostovoljno in ne zavezujoče.

 

Nacionalna agencija Cmepius se vam že v naprej zahvaljuje za podporo! Veseli bodo, če boste povezavo do registracije posredovali tudi svojim študijskim kolegom in kolegicam.

 

V primeru vprašanj se lahko obrnete na elektronski naslov erasmusplus-ka1@cmepius.si.

 

Več o raziskavi Campus International 2022

Nacionalna agencija CMEPIUS v študijskem letu 2022/23 izvaja študijo o osebnem razvoju in mednarodnem vidiku študija. V sodelovanju z FernUniversität v Hagnu (Nemčija) so nedavno začeli evropski raziskovalni projekt Campus International 2022, na katerega vas vljudno vabijo.

 

Kaj je cilj te raziskave?

S to raziskavo želijo ugotoviti, kako se mladi odrasli osebnostno razvijajo skozi izkušnje, ki jih pridobijo med študijem. Poseben poudarek je na izkušnjah študijem v tujini oz. mednarodnim vidikom študija, se pravi med mobilnostjo oz. študijem v tujini.

 

Kdo lahko sodeluje v raziskavi?

Sodelujete lahko študenti in študentke, ki živite in študirate v Sloveniji v času trajanja te raziskave oz. če ste že prejeli e-vabilo k sodelovanju. Načrtovano bivanje v tujini (virtualno ali fizično) ni pogoj za udeležbo.

Iščejo tudi udeležence in udeleženke, ki med študijem ne načrtujejo bivanja oz. študija v tujini oz. so še neodločeni glede tega.

 

Kako lahko sodelujem v študiji?

Sodelujete lahko tako, da odprete povezavo do prvega dela vprašalnika in se v študijo prijavite tako, da izpolnite kratek prijavni obrazec:

 

V naslednjih mesecih vam bodo nato poslali še dva vprašalnika. Vprašalniki so na voljo v slovenščini in tudi angleščini.

Udeleženci in udeleženke, ki boste izpolnili oba dela vprašalnika, lahko prejmete personalizirano povratno informacijo s posameznimi ocenami nekaterih rezultatov raziskave, če bi tako želeli.

 

Kliknite tukaj za registracijo: POVEZAVA

 

Da bo raziskava uspešna potrebujejo veliko povratnih informacij s strani študentov in študentk, zato vam bodo hvaležni, če bi vabilo s povezavo posredovali čim več kolegom in kolegicam. Delite informacijo tudi na spletnih omrežjih FB, IG, TickTok, YouTube ali LinkedIn.

 

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja o raziskavi, rezultatih, postopku itd., se lahko problema obrnete na erasmusplus-ka1@cmepius.si.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujejo za vašo podporo!

 

 

Raziskava se izvaja zgolj zaradi znanstvenega interesa in je popolnoma anonimna.*

*Raziskava ne zasleduje nobenih komercialnih interesov; cilj je pridobiti znanstveno znanje. Sodelovanje v študij je seveda prostovoljen in ga je mogoče kadarkoli prekiniti. Osebni podatki in podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani kot strogo zaupno v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu podatkov. Uporabljajo se izključno v raziskovalne namene in se ocenjujejo anonimno. To je zagotovljeno s shranjevanjem osebnih podatkov(npr. e-poštni naslov) ločeno od podatkov iz vprašalnikov, tako da ni mogoče sklepati o posameznikih in posameznicah pri vrednotenju podatkov iz vprašalnika.