Fakulteta za pomorstvo in prometFakulteta za pomorstvo in promet
open sidebar

Dogodki in obvestila

Informativa 2021

15.01.2021

 

Spoštovani Dijak, 

Spoštovana Dijakinja,

 

 

Fakulteta se bo dijakom in študentom predstavila na 13. Informativi v Ljubljani 22. in 23. januara  2021. Vabljeni, da nas obiščete na Informativi 2021, ki bo letos potekala preko spleta. Z veseljem vam bomo predstavili naše študijske in  obštudijske dejavnosti.  

 

Za dijake so na Univerzi  Ljubljani odprli dodatno možnost dostopa do osebnega svetovanja, ki bo še dodatno okrepljeno tako v času Informative 2021, informativnih dni na članicah UL, kot tudi sicer v celotnem času trajanja od razpisa za vpis do končnega vpisnega roka. Zato vas prosimo, da se prijavite na svetovanje s svetovalcem UL preko portala POPR.

 

POPR, Portal osebnega in profesionalnega razvoja, se vstopno in povezovalno mesto za študente, kjer dobite vse informacije in povezave na različne dogodke, namenjene vam. POPR je odprt tudi za dijake in vabimo jih, da se vanj prijavijo, se informirajo in vključujejo v aktivnosti, ki so jim na voljo.

 

Registracija v POPR.

 

Dijak, ki se prijavi v POPR, vstopi v zavihek svetovanja, pogleda razpisane, termine v koledarju in se vpiše v prost termin za svetovanje; svetovanja potekajo preko zoom povezave, ki jo dobi dijak na svoj mail naslov.

 

Navodili za prijavo najdete v videu na tej povezavi.

 

 

Se vidimo na spletu!

 

INFO21_1000x1000_banner_rp