Fakulteta za pomorstvo in prometFakulteta za pomorstvo in promet
open sidebar

Dogodki in obvestila

Informativa 2023: UL FPP na 14. Informativi GR v Ljubljani

13.01.2023

 

NA FAKULTETI ZA POMORSTVO IN PROMET BODO PRISLUHNILI DIJAKOM, KI NAMERAVAJO NADALJEVATI ŠOLANJE NA DODIPLOMSKIH IN PODIPLOMSKIH ŠTUDIJSKIH PROGRAMIH


Približujemo se obdobju vpisov v dodiplomske študijske programe za študijsko leto 2023/24. Dijaki zbirajo podatke o možnostih študija, študijskih programih, obštudijskih aktivnostih, možnostih nastanitev ipd. Na fakultetah pripravljajo različne dogodke, s katerimi bodo približali informacije dijakom zaključnih letnikov srednjih šol. Tako je tudi na Fakulteti za pomorstvo in promet, kjer so bili v zadnjih letih zelo uspešni z nagovarjanjem študentov in širše javnosti, saj se vpis na dodiplomske in podiplomske študijske programe povečuje.


Pomemben dogodek za vse dijake in študente višjih letnikov se bo odvijal v Ljubljani 20. in 21.1.2023. Na Gospodarskem razstavišču po potekala 14. Informativa, na kateri se bo predstavila tudi Fakulteta za pomorstvo in promet (FPP). V sklopu celostne predstavitve Univerze v Ljubljani bodo na stojnici prisotni študenti dodiplomskih in podiplomskih študijskih programov. Le-ti bodo obiskovalcem na voljo za poglobljene informacije, ki jih v tiskanih medijih dijaki redkeje preberejo. Zelo pogosto se namreč dijaki zanimajo, kako »težki« so določeni strokovni predmeti, kako je z opravljanjem strokovne prakse, kje lahko dobijo zaposlitev, najprej kot študenti, nato pa za redno zaposlitev ipd. 


UL FPP na 14. Informativi v Ljubljani 20. in 21.1.2023


Poiščite stojnico Fakultete z pomorstvo in promet v sklopu Univerzitetnega mesta Univerze v Ljubljani. Naši študenti bodo nudili celovito podporo dijakom in študentom, ki razmišljajo o vpisu na naše dodiplomske študijske programe Prometna tehnologija in transportna logistika (VS), Tehnologija prometa in logistika (UN), Navtika (VS) in Pomorsko strojništvo (VS). Ker bodo na stojnici tudi študenti 2. stopnje, bodo lahko podali lastne vtise in izkušnje študija na dveh magistrskih študijskih programih Promet in Pomorstvo.

 

informativa