Fakulteta za pomorstvo in promet
open sidebar

Dogodki in obvestila

Informativni dnevi na FPP 17. in 18.2.23

13.01.2023

 

Informativni dnevi za vpise na fakultete so namenjeni dijakom, ki se nameravajo vpisati tako na redni kot izredni študij. Prednost udeležbe je zagotovo pridobitev dodatnih informacij o izvedbi študija in predvsem seznanitev z infrastrukturo in opremo, ki jo fakulteta premore. Na FPP so v zadnjih letih veliko vlagali v modernizacijo prostorov, laboratorijev in opreme. V izobraževalne in raziskovalne namene uporabljajo različna simulacijska orodja, merilne naprave, sodobne avdio-video naprave ipd. Predavalnice so moderno opremljene in nudijo visoko kakovost študija.


Na informativnih dnevih FPP v Portorožu se bodo tudi letos predstavili ključni zaposlovalci iz področja prometa, logistike in pomorstva. To je enkratna priložnost, da se dijaki prepričajo o kariernih priložnostih, ki jih ponujajo pridobljeni strokovni nazivi na visokošolskih študijskih programih Prometna tehnologija in transportna logistika, Navtika in Pomorsko strojništvo ter na univerzitetnem programu Tehnologija prometa in logistika.

 

Nekaj podjetij iz transportno-logistične panoge namreč vsako leto razpiše kadrovske štipendije, kar študentom olajša prehod v prvo zaposlitev.