Sponzorji in donatorji

Logo 2017Zahvala Luki Koper za, ki nas vsa leta podpira z donatorskimi in sponzorskimi sredstvi za vzdrževanje naših plovil.

 

 

adriatic slovenicaZahvala Adriatiku Slovenici, ki nam je omogočila nakup novega glavnega jadra za jadrnico Solario. 

 

 

splosna plovbaZahvala Splošni plovbi za, ki nas vsa leta podpira z donatorskimi in sponzorskimi sredstvi za vzdrževanje naših plovil in izvajanje drugih aktivnosti na morju.

 

 

logo PiranZahvala Občini Piran, ki nam pomaga pri izvedbi vsakoletne Akademske regate v jadranju. Najbolj pomemben dogodek Akademskega jadralnega kluba Fakultete za pomorstvo in promet, katere namen je promocija pomorstva, izobraževanja v pomorstvu in jadranja.

 

 

logotip_FS osnovniZahvala Fundaciji za šport za sofinanciranje izvedbo programa Pomorska usposobljenost študentov, ki poteka vsako leto in številnim mladim približa pomorstvo in jadranje kot šport ter dinamičen in dostojen način življenja.

 

 

SZS logo

Zahvala Sokolski zvezi Slovenije za sofinanciranje izvedbo športnega programa S športom je življenje lepše, ki poteka že več let leto in številnim študentom približa pomorstvo in jadranje kot šport ter dinamičen in dostojen način življenja.

 

 

 

logotip MIZKŠZahvala Ministrtvu za izobraževanje, znanost in štport za za podporo pri izvedbi programov športa.